Nieuw managementteam Bosch Beton Barneveld
HomeOm osNyhederNye ansigter i Bosch Betons bestyrelse

Nye ansigter i Bosch Betons bestyrelse

Bosch beton har udvidet sin bestyrelse med 2 nye bestyrelsesmedlemmer. Det er Geert Hanssen (salgsdirektør) og Marco Snelting (driftsleder). Desuden er produktionschefen Rijer van Varenkamp tiltrådt bestyrelsen.

Siden 2019 har bror og søster Gerard van den Bosch og Brechtje van den Beuken stået ved roret som 2. generation af administrative direktører. Sammen med økonomidirektør Henk Hop danner de direktionen og leder samtidig virksomheden. Under deres ledelse har Bosch Beton udviklet sig til en moderne virksomhed med øje for human og bæredygtig ledelse. Med et team på ca. 100 kollegaer på nuværende tidspunkt, realiseres der over 4.500 projekter med støttemure på årsbasis i hel Nordvesteuropa.

 

Hurtig vækst

På de seneste 4 år har virksomheden næsten fordoblet omsætningen. Foruden i Tyskland er der også grundlagt selskaber i Belgien, Frankrig og Danmark for at facilitere væksten i udlandet. Anvendelsesområdet for støttemure er blevet udvidet såvel som serviceydelserne og antallet af samarbejdsaftaler, hvor Bosch Beton fungerer som eksklusiv leverandør. Derudover er Bosch Beton i stadig stigende grad inddraget i samarbejdsaftaler med store byggere om realisering af smukke og unikke infrastrukturprojekter.

 

Virksomhedens kontinuitet er sikret

Med de nye bestyrelsesmedlemmers tiltræden dannes der et nyt og bredere direktionsteam for også fremover at kunne sikre virksomhedens kontinuitet og fokus. “Gerard: Brechtje og jeg er meget foretagsomme og vi beskæftiger os helst med innovationer og nye vækstmuligheder. Vi har stadig mange ambitioner på dette område”. “Brechtje: Men vi vil ikke gå på kompromis med den service og kvalitet, som kunderne forventer af os. Derfor er det vigtigt, at også den daglige drift fortsat får den nødvendige opmærksomhed. Med Marcos (driftsleder ) og Rijers (produktionschef) tiltrædelse skaber vi sikkerhed for den interne virksomhedsdrift. Med Geerts tiltrædelse som salgsdirektør skaber vi denne sikkerhed også eksternt over for vores kunder og faste forretningsforbindelser. Og vores økonomidirektør Henk holder øje med, at alle vores gøremål også er økonomisk ansvarlige.

 

Ny energi

Det nye team sprudler af energi og står og tripper for at komme i gang. “Vi supplerer hinanden optimalt og skal samarbejde på den bedst mulige måde. Vi er på vej mod en cementfri generation, og på nuværende tidspunkt befinder vi os midt i råvareovergangen. Der er unikke muligheder og udfordringer, når det drejer sig om produktionen” siger Rijer. Jeg tager på arbejde hver dag med et stort smil på ansigtet, sørger for at alting kører på skinner samt at vi fortsat leverer den service og kvalitet, som kunderne forventer af os. “Og sikre, at vi fortsat innoverer på det digitale område” siger Marco. Også Geert ser optimistisk på fremtiden hos Bosch Beton. “Jeg er glad for at se, at arbejdet udføres med masser af energi, passion og entusiasme. Der er stadig masser af kommercielle muligheder, som jeg virkelig meget gerne vil tage fat på!”

Inden længe vil vi mere detaljeret præsentere de nye bestyrelsesmedlemmer for dig.