Bosch Beton - Sleufsilo van keerwanden met extra lange hak voor afdeksysteem in Blessum
HomeOm osNyhederNyhed! Støttemur til afdækningssystem

Nyhed! Støttemur til afdækningssystem

Bosch Beton har lanceret en ny støttemur i sit sortiment: LA300H-støttemuren. Denne mur er udviklet specielt til plansiloer med automatisk afdækningssystem. Den 3 meter høje støttemur har en ekstra lang hæl. Se de 5 fordele ved den nye mur.

5 august 2022

Nyhed: LA300H-støttemuren 

Vi ser i stigende grad en kombination af plansilomure med automatiske afdækningssystemer. Det såkaldte “lasagneensilage”-princip. Som følge af den automatiske af- og påtrækning af dugen kan der ensileres oftere og “lagvist”. Herved forbedres fodringens kontinuerlighed og dermed også mælkeudbyttet. Den nye Bosch Beton LA300H-støttemur er udviklet specielt til plansiloer med automatisk afdækningssystem.

Mur og overkørbar hæl i ét

Den 3 meter høje støttemur har en ekstra lang hæl. Under af- og påtrækning af dugen kører afdækningssystemet på den stabile hæl langs plansiloens mure. Muren anbringes direkte på et sand- eller mørtellag. Du sparer montagetid, men også ekstra byggematerialer og byggeomkostninger.
Se, hvordan det ser ud …

5 fordele

Den nye mur har en række fordele:

  1. Forlænget hæl til automatisk afdækningssystem
  2. Høj stabilitet som følge af den store bæreflade
  3. 15 tons aksellast helt ud til kanten
  4. Mere syrebestandig betonkvalitet C60/75
  5. 15 års garanti

Første leverance

Mælkeproducent Thom Miedema i den frisiske landsby Blessum ønskede at optimere sin oplagring af grovfoder kombineret med et afdækningssystem. Vi opførte en plansilo af de nye LA300H-støttemure med ekstra lang hæl. Afdækningssystemet kører på den lange hæl, så det ikke er nødvendigt med ekstra belægning. Mælkeproducentens plansilo er således den første, vi har opført med vores nye støttemure.
Se mere om denne plansilo i Blessum

Kontakt

Jeg vil gerne vide mere om den nye innovative plansilomur. Få flere oplysninger eller uforpligtende rådgivning ved at kontakte vores AGRA-konsulenter.