Bosch Beton - Sleufsilo van keerwanden met extra lange hak voor afdeksysteem in Blessum
HomeProjekterPlansilo opført med støttemure med ekstra lang hæl til afdækningssystem

Plansilo opført med støttemure med ekstra lang hæl til afdækningssystem

Den mælkeproducerende bedrift Miedema i Blessum (Friesland) ville optimere oplagringen af grovfoder kombineret med et afdækningssystem. Bosch Beton tilbød en skræddersyet løsning med en plansilo af nye LA-støttemure med ekstra lang hæl. Således kører afdækningssystemet over den længere hæl uden at skulle anbringe ekstra befæstelse.

Den frisiske mælkeproducent ville optimere oplagringen af grovfoder samt udstyre oplagringen med et afdækningssystem. Vi tilbød kunden en skræddersyet løsning med en plansilo, som er tilpasset den mælkeproducerende bedrifts specifikke behov. Til dette formål anvendte vi vores nye LA300H-støttemure. På grund af den ekstra lange hæl der denne type støttemure er særdeles velegnede til plansiloer udstyret med dette system.

Afdækningssystem

Tiere og tiere ser vi en kombination af plansilomure med automatiske afdækningssystemer. Et afdækningssystem sikrer bedre konservering en konstant foderration og opbevaring af grovfoder i siloen. Systemet kører under afdækning og når ensilagen åbnes over den stabile hæl langs silomurene. Derfor er det ikke længere nødvendigt med at anbringe en ekstra befæstelse.

Støttemur med ekstra lang hæl

Den nye plansilo er 50 m lang og 12 m bred. Dermed har mælkeproducenten fra Blessum gjort et scoop, fordi hans silo er den første plansilo, som vi har opført med vores nye LA300H-støttemure. For at komplettere helheden, har vi også installeret Bosch Beton Duo afløbsrender.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk