Bosch Beton - Vijf sleufsilo's bij melkveebedrijf Mulder in Schoorl
HomeProjekterFem nye plansiloer til mælkeproducent i Schoorl

Fem nye plansiloer til mælkeproducent i Schoorl

Hos mælkeproducent Mulder i hollandske Schoorl (NL) har Bosch Beton monteret hele fem plansiloer. Vi har i mange år været involveret i det komplette nybyggeri hos denne mælkeproducent.

Mælkeproducent Mulder i Schoorl (Holland) har en besætning på cirka 200 malkekøer. Mælkeproducenten har i mindst 15 år været i gang med en komplet nyopførelse af sit stuehus og sin bedrift lige uden for Schoorl. Bosch Beton har siden 2016 været med på sidelinjen som sparringspartner og rådgiver.

Fem plansiloer

På gården har vi bygget fire nye plansiloer. To stk., som er 52 meter lange og 2,5 meter høje, én silo, som er 40 meter lang og 2,5 meter høj, og endnu en silo, som er 28 meter lang og 2 meter høj. Til opførelsen af plansiloerne har vi anvendt vores LA-S-støttemure med skrå kanter samt lavere støttemure til bagvæggene. Derudover er der bygget en møddingplads, som er 10 meter lang, 10 meter bred og 2 meter høj, med faste hjørner.

Finish

Alle plansiloerne er udstyret med Bosch Beton Duo rendesystemet. Efterfølgende er det hele tætnet med bitumen. Avema Wegenbouw har asfalteret silogulvene og hele gårdspladsen.

Det var en stor fornøjelse at være en del af dette projekt, hvor vi fungerede som sparringspartner og rådgiver for landmanden. Kunden er meget tilfreds med det færdige resultat.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

(Fotografi: Bosch Beton og Gerben Mulder)

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk