Bosch Beton - Forse sleufsilo bij melkveehouder in Engelum
HomeProjekterStor køresilo i det frisiske Engelum

Stor køresilo i det frisiske Engelum

På en dejlig solrig dag byggede vi en stor køresilo bestående af vores støttemure i den frisiske landsby Engelum. Dermed hører mælkeproducenten Bakkers problem med ensilagekvaliteten fortiden til.

Mælkeproducenten Bakker i Engelum holder ca. 500 malkekøer på et stykke land på ca. 200 hektar. I de mindre siloer, som står på landmandens gård, var det ofte nødvendigt at tage foderet ud over ensilagens mur. Især den del af græsensilagen, som ragede ud over murene, gav anledning til store kvalitetstab. Derfor besluttede mælkeproducenten sig for betydeligt at udvide foderoplagringen. I årets begyndelse gav han Bosch Beton ordre til at bygge en stor silo på 85 meters længde, 24 meters bredde og 4 meters højde. Derefter investerede han i det nyeste afdækningssystem fra Agridek BV.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til køresiloer? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Byg din egen køresilo

Med Bosch Betons praktiske køresilo-konfigurator bygger du din egen køresilo i tre simple trin. Når du har sendt din konfiguration til os, modtager du vores rådgivning, som tager højde for dine specifikke behov og ønsker, i løbet af tre arbejdsdage – helt uden forbindende.