Bosch Beton - Sleufsilo’s voor gras en maïs in Brabantse Nispen
HomeProjekterKøresiloer til græs og majs i den hollandske provins Brabant

Køresiloer til græs og majs i den hollandske provins Brabant

I Nispen i den hollandske provins Brabant byggede vi to køresiloer med vores støttemure. Køresiloerne, hvor mælkeproducenten oplagrer græs og majs, har en længde på 28 meter.

Hos mælkeproducenten Denissen Van Tiggelen VOF i Nispen (i den hollandske provins Brabant) har vi bygget to køresiloer på 28 meters længde med vores L250-støttemure med hæl. I den ene køresilo opbevarer mælkeproducenten græs og i den anden majs. I midten af siloerne er der placeret et rum til ensilagesafter og regnvand.

L-støttemure

Vi leverer to typer af L-støttemure til køresiloer: med hæl eller uden hæl. Hos denne mælkeproducent anvendte vi L250-støttemure med hæl. Det unikke ved denne type støttemur er, at den har en fortykkelse på 2 cm nederst. Fortykkelsen yder ekstra beskyttelse mod ensilagesafter og fungerer som stødkant.

Færdigbehandling

Siloerne er kittet ved hjælp af uopslideligt bitumenkit og har et syrebestandig asfaltlag, der er realiseret af entreprenørfirmaet Avema Wegenbouw i Achterveld, Holland.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til køresiloer? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Byg din egen køresilo

Med Bosch Betons praktiske køresilo-konfigurator bygger du din egen køresilo i tre simple trin. Når du har sendt din konfiguration til os, modtager du vores rådgivning, som tager højde for dine specifikke behov og ønsker, i løbet af tre arbejdsdage – helt uden forbindende.