HomeProjekterNy plansilo med 4 kamre i Gütersloh

Ny plansilo med 4 kamre i Gütersloh

Hos vores kunde i tyske Gütersloh blev den gamle plansilo afløst af en ny med fire kamre. På én dag monterede Bosch Beton de nye siloer i Tyskland.

Hos vores kunde i Gütersloh blev den gamle plansilo revet helt ned med det formål at opføre en helt ny plansilo med fire kamre. Bosch Beton monterede de nye plansiloer med 3 meter høje sidevægge og en 2 meter høj bagvæg. Til dette formål kørte der 26 blokvogne til Tyskland belæsset med L- og U-støttemure og trapper. Montagen blev udført på blot én dag!

Kunden var forbløffet over den hurtige montage og støttemurenes kvalitet. Han er derfor overordentligt tilfreds med at have valgt Bosch Beton som leverandør!

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk