Bosch Beton - Vijf sleufsilo's voor maïsopslag op eiland Fehmarn
HomeProjekterFem plansiloer til majsoplagring på øen Fehmarn

Fem plansiloer til majsoplagring på øen Fehmarn

På øen Fehmarn har familien Voß-Hagen en agerbrugs- og svinebedrift. Bosch Beton opførte fem plansiloer til oplagring af majs. Til plansiloerne anvendte vi LA-, U-, og TWA-støttemure på 2,5 meters højde.

Majssilo

I det nordlige Tyskland, på den smukke ø Fehmarn, har familien Voß-Hagen en agerbrugs- og svinebedrift. I 2008 overtog Falk Voß-Hagen sine forældres bedrift og driver den nu sammen med sin kone og sine sønner. Landmanden dyrker hvede, byg, raps, ensilagemajs og kornmajs, som danner grundlaget for svinefoderet. Bosch Beton opførte fem silokamre til landbrugsbedriften. To store på 14 x 56 m til ensilagemajs og tre mindre med forskellig længde til kornmajs.

Asymmetrisk

Ejeren af landbrugsbedriften lod sig rådgive af bekendte om opførelsen af de nye plansiloer. De anbefalede ham at henvende sig til Bosch Beton. Vi har allerede leveret nogle af støttemurene på et tidligere tidspunkt, og landmanden har opbevarede dem midlertidigt. Han begyndte først med jordarbejdet og det forberedende arbejde til støttemurene til plansiloerne. Til plansiloerne er der anvendt vores LA-, U- og TWA-støttemure med en højde på 2,50 meter. Kamrene er placeret asymmetrisk og de har kun en bagvæg. Vores kunde er meget tilfreds med resultatet takket være det gode samarbejde og den sagkyndige vejledning.

Fremtiden

Falk Voß-Hagen håber, at hans bedrift vil være endnu større om ti år. Han vil gerne foretage mange ændringer på dyrevelfærdsområdet, så at han opfylder lovkravene. På dette område forudser han den største udvikling. Han nyder at drive bedriften og håber på at kunne præge fremtiden positivt.

Se videoen, hvor Falk Voß-Hagen fortæller mere om sin passion for landbrug og natur.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk