Bosch Beton - Drie sleufsilo's bij melkveehouder in Neerpelt (België)
HomeProjekterKvalitetsplansiloer i den belgiske by Neerpelt

Kvalitetsplansiloer i den belgiske by Neerpelt

At levere god kvalitet er den største udfordring. Hvad angår de tre plansiloer har denne belgiske landmand i hvert fald truffet et godt valg med støttemure fra Bosch Beton.

Kvalitet

På gården “Op Hoeve De Heuvel” i Neerpelt, Belgien, er der franske parthenaise-køer. Landmanden bruger græs og majs om grovfoder til køerne. Den største udfordring på gården er kvalitet og orden. Denne landmand stiftede bekendtskab med Bosch Beton på en messe og blev interesseret i vores støttemure. Landmanden havde også kigget på andre mærker, men besluttede sig i sidste ende for Bosch Beton på grund af den pæne finish og den gode kvalitet. Desuden passer det system, der bruges til afdækning af plansiloen, næsten perfekt på støttemurene. Levering og opstilling af siloerne blev realiseret på kort tid og udførelsen forløb som aftalt. Til de tre siloer på 8 meters bredde, 36 meter længde og en højde på 1,25 m anvendte vi vores LA125V– og U125-støttemure.

Vigtigheden af en god Plansilo

Godt grovfoder er grundlaget for alt og betyder, at mælkeproduktionen optimeres. En god køresilo er af afgørende betydning for at sikre, at der er mindre tab og for at begrænse indkøb af ekstra grovfoder. Desuden giver bevidstheden om genbrug og en god silo økonomisk fordel. En plansilo fra Bosch Beton holder i flere generationer og opfylder de nyeste bestemmelser og kvalitetskrav.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk