Bosch Beton - Keerwanden voor vijf sleufsilo's bij Morten Dalby in Hovborg (DK)
HomeProjekterPlansiloer som en økonomisk løsning for fremtiden

Plansiloer som en økonomisk løsning for fremtiden

Bosch Beton realiserede to siloer med støttemure i Hovborg, Danmark. Den positive landmand var imponeret over kvaliteten og besluttede sig for vores plansiloer. En økonomisk løsning på lang sigt.

Morten Dalby har 1.100 Jersey-køer; den mest udbredte malkerace i verden. Han er en ung landmand med en positiv indstilling. Han forsøger at sikre fremtiden for sin bedrift ved at optimere så meget som muligt.

Sammen med Søren fra Agerbæk Maskinstation tog Morten på en rundtur i Danmark for at se på plansiloer. Ud fra de få mærker, han så, besluttede han sig for en Bosch Beton-silo med U-formede vægge. Han så, at væggene er af højeste kvalitet, og han var imponeret over den måde, de er lavet på. Desuden er det for ham den mest økonomiske løsning på lang sigt.
Bosch Beton leverede 48 U300-støttevægge med hugge- og seks endeelementer til de to siloer med en længde på 64 m, en bredde på 16 m og en højde på 3 m. Begge siloer blev forseglet og derefter asfalteret.

U-støttemure

U-elementerne er specielt udviklet til plansiloer, gyllesiloer osv. og er på grund af deres udformning også meget velegnede til store udendørs lagersystemer. Begge sider kan absorbere store tryk- og stødkræfter fra ensilering og tømning med tunge skovle og traktorer. Det gør betonvæggene unikke. Tilbehør som f.eks. afslutningsstykker eller trapper gør det hele komplet.

Godt grovfoder

Grovfoder er grundlaget for produktionen af mælk. Derfor er det vigtigt at bringe græs ind på det rigtige tidspunkt, med det rigtige tørstofindhold og med en vis længde. Det samme gælder for majs, for at få god og velsmagende majs, der ikke er skrumpet eller beskidt, er det vigtigt at høste på det rigtige tidspunkt. Og med et godt grovfoder er der mindre behov for indkøbt foder.
Denne danske landmand har opnået en gevinst ved at vælge Bosch Betons højkvalitets-siloer af høj kvalitet.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk