Bosch Beton - Mestopslag van keerwanden bij melkveehouder in Burgerbrug
HomeProjekterRobust møddingplads i Burgerbrug

Robust møddingplads i Burgerbrug

Mælkeproducenten Van Schie i den nordhollandske landsby Burgerbrug er en af Bosch Betons mangeårige kunder. Denne gang kom mælkeproducenten til os med en forespørgsel på en robust møddingplads til sin bedrift.

Robust opbevaringsplads

Vi foretog meget nøjagtige opmålinger til møddingpladsen, så den lige præcis ville passe ind mellem maskinhuset og de eksisterende plansiloer, som tidligere var leveret af Bosch Beton. Møddingpladsen er 23 meter bred, 60 meter lang og 3 meter høj. Projektet var hurtigt udført. På en uge var opgaven klaret, og efter et par uger kunne møddingpladsen tages i brug.

Van Schie valgte for en årrække siden at gøre brug af provinsen Noord-Hollands ordning til kvalitetsforbedring af landområder, som giver landmænd økonomisk tilskud til at nedrive ældre landbrugsejendomme og opføre et nyt stuehus. Bedriften har i dag en besætning på godt og vel 200 malkekvæg.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til opbevaring af gødning? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk