Bosch Beton - Mestopslag betonnen keerwanden bij boer op Texel
HomeProjekterGødningsoplagring af støttemure med faste hjørner og korrekt vandhusholdning

Gødningsoplagring af støttemure med faste hjørner og korrekt vandhusholdning

Der gælder forskellige forskrifter for oplagring af gødning. En gødningsoplagring, der er bygget med støttemure fra Bosch Beton, opfylder alle gældende lovbestemmelser og forskrifter.

Faste hjørner

Van Liere Grondwerk og Veeger Grondverzet sørgede for en god fundering og realiserede en gødningsoplagring med vores støttemure på den Vestfrisiske ø Texel. Med gødningsoplagringen valgte denne landmand en bæredygtig løsning på sin gård.

Til denne gødningsoplagring er der anvendt vores L175HAK-støttemure, som er konstrueret til at holde i 50 år! Denne oplagring har for øvrigt faste hjørner. Ved at tilføje en V-formet rende med dobbelte udgange reguleres vandhusholdningen korrekt.

Bæredygtig løsning

En gødningsoplagring af betonmure er den mest bæredygtige løsning, hvor oplagringens størrelse ikke er relevant. Med vores støttemure bestemmer du selv oplagringskapaciteten. Takket være forskelligt tilbehør og valgmuligheder sikres, at indholdet fra gødningsoplagringen ikke kommer i kontakt med jorden og overfladevand. Desuden kan en gødningsoplagring, der opfylder dine behov og ønsker, realiseres på kort tid. Vi har allerede bygget mange forskellige oplagringsløsninger ved hjælp af støttemure.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til gødningsoplagring? Så kontakt vores rådgivere helt uden forbindende.

Fotografi: Van Liere Grondwerk

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk