Bosch Beton - Betonnen mestopslag is duurzame oplossing
HomeProjekterOplagring med betonelementer er en bæredygtig løsning

Oplagring med betonelementer er en bæredygtig løsning

En gødningsoplagring af betonmure er den mest bæredygtige løsning, hvad enten du har brug for en køresilo til oplagring eller en ridebane. Med vores støttemure bestemmer du selv oplagringskapaciteten til såvel en lille som en stor oplagringsplads.

Kravene til oplagring bliver hele tiden strengere. Forskrifterne for oplagring af driftsmidler i landbruget er fastsat i “Activiteitenbesluit“ (hollandsk afgørelse om aktiviteter) og “Activiteitenregeling” (hollandsk forordning om aktiviteter). Stadig flere kvægholdere og hesteavlere skifter til at anskaffe oplagring med betonelementer. Afhængigt af oplagringens varighed kan landbrugere vælge mellem forskellige valgmuligheder.

Ved hjælp af vores støttemure skabte vi diverse muligheder for oplagring. F.eks. i Doezum, hvor vi opstillede en lille silo til gødningsoplagring. Det er vigtigt, at indholdet af f.eks. gødningsoplagringen ikke kommer i kontakt med jorden og overfladevandet. Dette kan undgås ved hjælp af diverse tilbehør og valgmuligheder.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til oplagring inden for landbruget? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Byg din egen køresilo

Med Bosch Betons praktiske køresilo-konfigurator bygger du din egen køresilo i tre simple trin. Når du har sendt din konfiguration til os, modtager du vores rådgivning, som tager højde for dine specifikke behov og ønsker, i løbet af tre arbejdsdage – helt uden forbindende.