Betonelementer

plansilo

Betonelementer

Betonelementer til køresiloer, gødningslager eller markering af skel. Produktion, levering og placering af din betonelementfabrikant: Bosch Beton.

For at producere de bedste betonelementer foretager vi intensiv undersøgelse, udvikling og konstant produktforbedring. Da placeringen udføres af en fast partner er du sikret god kvalitet fra rådgivning til levering. Og endda efterfølgende… vores støttemure har en fabriksgaranti t.o.m. 20 år. I de sidste 40 år har vi opført køresiloer af støttemure hos tusindvis af mælkeproducenter i Vesteuropa. Med en fast målsætning: Den bedste løsning til en betalbar pris.

Samtlige betonelementer fremstilles i vores fabrik i Kootwijkerbroek. Her fyldes vores unikke betonbladning i formene, hvorefter de hærder og lagres på et af vores lagerområder. På grund af det store forråd af støttemure kan vores produkter altid leveres med det samme.

Bosch Beton LA-betonelementer med kort fod med grundvold

LA-betonelementer med kort fod

med grundvold

Bosch Beton LA-betonelementer med lang fod frotstående

LA-betonelementer med lang fod

frotstående

Bosch Beton U-betonelementer Indermure

U-betonelementer

Indermure

Den Bosch Beton TWA-betonelementer dobbelt støttende

Den nye TWA-betonelementer

dobbeltstøttende

Vores produkts eksklusive egenskaber – dine fordele!

  • Certificeret konstruktion baseret på anvendelse af den seneste påkrævede Eurocode for konstruktion og sikkerhed. Det giver t.o.m. 20 års fabriksgaranti!
  • Ingen afstand til kanten: Sikker og kompakt ensilering t.o.m. et akseltryk på 15 ton! Afgørende for optimal foderensilage, især i hjørnerne af køresiloen.
  • Certificeret betonkvalitet C60/75. Yderst glatte og plane betonelementer med høj modstandsdygtighed mod syrer, hvilket giver længere levetid.
  • Egen tryktest: Een ekstra test, der bekræfter at de certificerede støttemure også i praksis rigeligt lever op til den trykbelastning, som de udsættes for.
  • Eget serviceteam: Gratis silo-tjek efter 2-3 år og du kan gøre brug af os til at give en hjælpende hånd.
  • Bosch Beton er og bliver 100 % en familievirksomhed med baggrund i landbruget. Det betyder: Nem kontakt, hurtige, praktiske løsninger og en stræben efter 100 % kundetilfredshed.
  • Leveres fra lager: Hurtig levering og professionel placering af hærdede elementer, din silo kan tages i brug med det samme!
  • Ensilering med en maksimal stigningsvinkel på op til 28° sikrer maksimal opbevaring og praktisk sikkerhed for mennesker og maskiner.   
  • Mindst 33 % tørstofsindhold og en snitlængde på mindst 6 mm giver  optimal konservering af kulhydrater og proteiner i majs.

Når du placerer en forespørgsel hos os, modtager du uforpligtende ekspertrådgivning og indenfor 48 timer et passende tilbud på dine betonelementer. I en 3D-projektion af din køresilo kan du se, nøjagtigt hvad du kan forvente. Derudover modtager du skemaer over belastbarhed, så du ved hvor stor belastning dine betonelementer kan klare. Tips til forberedelse hjælper dig til at klargøre sand til placering af betonelementet. Du kan også forvente yderligere forskrifter og vilkår ved din forespørgsel.

Uforpligtende rådgivning

Ønsker personlig rådgivning og yderligere information? Udfyld da nedenstående formular, så tager vi kontakt til dig med det samme. Vil du hellere ringe direkte til os eller vores rådgivere? Tag da kontakt via +45 51 644 144. Du kan med denne formular bestille vores brochure. Heri finder du alle specifikationer og information om betonelementer og vores virksomhed.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Byg din egen silo med betonelementer

Med køresilokonfiguratoren bygger du din egen køresilo. Vælg en type og målene for dit betonelement. Det er også muligt at vælge løsninger for overfladebehandling. Når dit design er sendt, modtager du indenfor 24 timer den bedste løsning til en rimelig pris.

BoschBeton_Personeel-web-Anne

Anne Bakker
Salgskonsulent for landbrug – kontor

Garanti Bosch Beton