Bosch Beton - Terreinafscheiding van keerwanden voor afvalopslag bij Erasmus Universiteit
HomeProjekterAfgrænsningsmur omkring affaldsområde ved Erasmus University Rotterdam

Afgrænsningsmur omkring affaldsområde ved Erasmus University Rotterdam

For at samle affaldet fra Erasmus University Rotterdam (EUR) på ét sted har universitetet etableret et affaldsområde. Med støttemure fra Bosch Beton er der opført en afgrænsningsmur. Støttemurene fungerer samtidig som fundament for et hegn. Hermed er der kommet styr på affaldet.

Terrænsadskillelse

Med knap 37.000 studerende (2021) på Erasmus University Rotterdam er mængden af affald enorm. For at samle affaldet og sikre, at det bliver på ét sted, har det internationale universitet etableret et affaldsområde. Omkring området er der opført en afgrænsningsmur med Bosch Beton-støttemure.

I alt er der opsat 80 meter L-støttemure med en højde på 1 meter. Størstedelen af murene havde vi specialfremstillet. Det gjorde det muligt at fastgøre overdækningens søjler på fundamentet.
Vi leverede desuden fire specialfremstillede hjørner. Efterfølgende har en anden leverandør opsat et hegn oven på støttemurene.

Flot og glat finish

Antea Group, vores ordregiver, stod selv for opsætningen af støttemurene. Opsætningen krævede en specialløftetang, da vores støttemure som standard ikke er udstyret med løfteankre. Fordelen ved dette er, at støttemurenes synlige sider altid har en flot og glat finish.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til terrænadskillelse? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.