Bosch Beton - Extra opslag met keerwanden bij Schrootbedrijf G. Schrijver in Apeldoorn
HomeProjekterEkstra oplagringsplads og tyverisikring med støttemure

Ekstra oplagringsplads og tyverisikring med støttemure

Metaller er værdifulde og i høj kurs hos indbrudstyve. Derfor ønskede Skrotvirksomheden G. Schrijver at hegne sit område ind med en løsning, der samtidig kunne fungere som tyverisikring. Vores støttemure egner sig fortrinligt til formålet. Derudover etablerede vi et antal ekstra lagerbåse.

Skrotvirksomhed

  1. Schrijver BV startede oprindeligt i 1960 i Apeldoorn (Holland) med opkøb og salg af papiraffald. Efter udvidelse af aktiviteterne og et antal flytninger beskæftiger virksomheden sig i dag stadig med opkøb og salg af papiraffald, men nu også med jernskrot, metaller og plastfolie.

Især metallerne er værdifulde og særligt eftertragtede blandt indbrudstyve. Derfor bad kunden os om at etablere en mur, der skulle være så høj, at den også kunne fungere som tyverisikring. Derudover ønskede skrotvirksomheden et antal båse til opbevaring og sortering af de forskellige materialer såsom træ og plast.

 

Skræddersyet løsning

Helt fra planlægningsfasen var vi involverede i projektet for at kunne tilbyde kunden den bedst mulige løsning til deres situation. Ved hjælp af vores oversigtstegninger fik kunden med det samme et godt overblik over, hvordan området ville komme til at se ud.

Til muren omkring kundens område leverede vi vores standardstøttemur L350hæl. Lagerbåsene opførte vi med vores TWA300-mur, som kan belastes på begge sider. Vi savede dem til, så de passede perfekt med de andre støttemure (L350hæl).
I alt monterede vi på halvanden dag over 115 meter støttemure i forskellige længder og med en højde på hhv. 3,0 og 3,5 meter.

Kvalitet

Bosch Beton fremstiller produkter i høj kvalitet. Det var årsagen til, at kunden valgte vores støttemure. Vores totalløsning, som også omfattede hjælp til montage, gav kunden sikkerhed for, at støttemurene blev monteret korrekt.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til lagerpladser eller terrænadskillelse? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.