Bosch Beton - Bulkopslag voor zaagsel, houtchips en pellets
HomeProjekterFra træ til resttræ i oplagring

Van boom tot resthout in opslag

På savværket “Rondhoutzagerij Midden Nederland” i Uddel, Holland, saves stammetræ til bjælker og planker til emballage og transport som bl.a. til palleindustrien og landbruget. Til oplagring på savværkets område er der opstillet støttemure på 6,30 meters højde fra Bosch Beton.

Foruden savsmuldet og savspåner, som opstår ved savning, laves der træchips til MDF- og spånpladefabrikker og pelleterede træpiller som brændsel til træpillefyr. De forskellige typer savsmuld/savspåner havner i lagre af forskellige størrelser. Til dette formål kræves der særdeles høje mure på ca. 6,3 meter.

Støttemurskonstruktion

Til dette projekt brugte vi L-støttemure, som er velegnede til at bygge holdbare konstruktioner til bulkoplagring som i det her tilfælde savsmuld/savspåner, træchips og pelleterede træpiller. Støttemurene er robuste, kan hurtigt opstilles og desuden kan de leveres i en højde på op til 7 meter. Det hele blev leveret som aftalt på forhånd og samarbejdet var perfekt.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til oplagring? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.