Bosch Beton - Opslagvakken voor zand, grind en grond in Oss
HomeProjekterOplagringsfag til sand, grus og jord

Oplagringsfag til sand, grus og jord

v.d. CAMP er et transportfirma i Oss, Holland. Til realisering af firmaets nye bygning er der lavet fag ved hjælp af støttemure fra Bosch Beton til oplagring af bl.a. forskellige jordtyper.

Ud over at arbejde som transportfirma udlejer v.d. CMP forskellige affaldscontainere. Derudover er handel i sand og grus og en jordbank også en del af firmaets aktiviteter. Til den nye erhvervsbygning er der anlagt fag til oplagring af sand, grus og forskellige jordtyper. Til dette formål brugte vi vores LA-støttemure.

Certifikat

Vores kunde var især klar over fordelene ved nemt at kunne opstille støttemurene, at murene kun kræver lidt plads, samt at de kan købes til en konkurrencedygtig pris. Derudover har murene et certifikat, der angiver trykket og belastningen. Desuden kræver støttemurene mindre plads end andre løsninger. Efter at have fået en god vejledning, anlagde v.d. Camp selv funderingen til støttemurene. Vi opstillede støttemurene på bestemmelsesstedet direkte fra lastbilen. Opgaven var hurtigt realiseret.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til oplagring? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.