Bosch Beton - Keerwanden als terreinafscheiding en beveiliging in Tynaarlo
HomeProjekterVarer skjult for nysgerrige øjne og sikret i Tynaarlo

Varer skjult for nysgerrige øjne og sikret i Tynaarlo

Støttemure fra Bosch Beton kan også bruges til terrænadskillelse eller netop til sikring af et område, som i et projekt, som vi gennemførte hos bjærgningsfirmaet Hamstra Internationaal i Tynaarlo.

Sikret og skjult

Ejeren af det internationale bjærgningsfirma ønskede både at skjule firmaets terræn for nysgerrige øjne og beskytte det. Da virksomheden også oplagrer varer, der opbevares midlertidigt, ønskede man at opsætte et elhegn. Kunden valgte Bosch Beton, fordi vi vores støttemure ikke har ankre. Men også fordi vi kan levere støttemure, der er 4 m bred og 3 m høj.

I alt er der installeret over 200 meter L-støttemure med hæl med en højde på 3 meter. I den forbindelse var vi nødt til at udføre noget specialarbejde, f.eks. gere hjørnestykker og lave udsparinger. Vi forberedte dette specialarbejde på vores fabrik, så installationen af støttemurene hos kunden kunne ske hurtigt og uden problemer.

Støttemur som terrænadskillelse

L-støttemuren med hæl er udviklet med særligt henblik på anvendelser med mellemsvær belastning i bygge- og anlægssektoren. Men støttemuren er også særdeles velegnet til at skjule et område eller netop som afgrænsning af et område. De forskellige højder, som støttemuren fås i, gør den også velegnet som sikkerhedsforanstaltning for områder.

Vores kunde er meget tilfreds med, hvordan Bosch Beton gennemførte hele projektet. Samarbejdet med kranføreren var også perfekt.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til terrænadskillelse? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.