Bosch Beton - Terreinafscheiding bij BBQ-fabrikant Napoleon Grills in Tiel (NL)
HomeProjekterTerrænadskillelse hos havegrillfabrikant Napoleon Grills i Tiel

Terrænadskillelse hos havegrillfabrikant Napoleon Grills i Tiel

Støttemure fra Bosch Beton bruges som terrænadskillelse på havegrillfabrikanten Napoleon Grills’ udeområde. Dette nye distributionscenter ligger ved Amsterdam-Rhin-kanalen i Tiel.

Logistisk centrum

Den canadiske havegrillfabrikant Napoleon Grills’ nye europæiske distributionscenter står ved siden af Amsterdam-Rhin-kanalen i Tiel. Byggefirmaet Conferm realiserede dette store logistiske centrum med et areal på 22.000 m2. Bygningen har en skrå facadelinje og fremstår i finish af høj kvalitet både ind- og udvendigt.

Terrænadskillelse

Entreprenørfirmaet Vink fra Barneveld stod for udeområdets (over 1 hektar) over- og underjordiske infrastruktur. Da pladsen var begrænset, er der bygget en adskillelse mellem distributionscentret og det tilstødende område ved hjælp af støttemure fra Bosch Beton.

Støttemure til tung trafik

Til terrænadskillelsen brugte vi støttemure på 1,75 og 2 m højde over en længde på 600 m. På nogle steder kører tung trafik, og der anvendte vi vores LRH-støttemure. Disse mure er udviklet med særligt henblik på anvendelser med meget stor belastning i bygge- og anlægssektoren. Støttemurene bruges dels til at tilbageholde en skråning og dels som læsserampe. Ved ejendomsgrænserne er der anvendt specialarbejde.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til terrænadskillelse? Så kontakt vores byggeri- og anlægsrådgivere helt uforpligtende.

Læs mere om projektet i udgaven Industriebouw (industrielt byggeri (juni 2020).