Bosch Beton - Boothuis van keerwanden bij B&B in Heerenveen
HomeProjekterBådehus af støttemure til B&B i Heerenveen

Bådehus af støttemure til B&B i Heerenveen

Man ser ofte Bosch Beton-støttemure i det offentlige rum, men også hos private, som f.eks. ved dette unikke projekt i hollandske Heerenveen. Hos B&B “Uitgerust voor Zaken” er vores støttemure blevet anvendt til opførelse af et bådehus. Til formålet anvendte vi vores “heavy”-støttemure som adskillelse mellem bredden og vandet.

Heavy-støttemure

Til dette unikke projekt er der opført et bådehus ved hjælp af vores støttemure. Støttemurene udgør her en adskillelse mellem bredden og vandet. Dermed er B&B-ejernes både beskyttet mod vind og vejr hele året rundt. Bosch Betons “heavy”-støttemure er specialudviklet til at kunne holde til ekstremt store belastninger og modstå vand- eller jordtryk. Derfor blev disse støttemure anvendt til vandprojektet i Heerenveen.

Engineering

Forinden foretog vores konstruktør en grundig beregning. Funderingspælene var afgørende for konstruktionen. Derfor sørgede vi ved projekteringen for, i samråd med ejerne, at der blev lavet udsparinger i støttemurenes hæl allerede under produktionen på vores fabrik.

Bistand til opsætning

Støttemurene opsatte vi med en teleskopkran og en hydraulisk løftetang. Vores serviceteam bistod med opsætningen. Teamet besøger altid projektstedet på forhånd og afstemmer alle detaljer, så opsætningen kan forløbe velforberedt og planmæssigt.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til vandprojekter? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.