Bosch Beton - Keerwanden als grond- en waterkering langs vlonderpad in Weerselo
HomeProjekterPlankebro i den hollandske region Twente forstærket med støttemure

Plankebro i den hollandske region Twente forstærket med støttemure

I og omkring landsbyen Weerselo i den hollandske provins Overijssel findes der fantastiske vandrerute. En af vandreruterne udmærker sig ved en plankebro, hvor Bosch Beton placerede støttemure, der bruges som jordvold.

Jordvold

Vi leverede støttemure på 2,50 meters højde og en samlet længde på 84 meter. Lansink Wegenbouw placerede murene direkte på stedet. Dermed er hele delen langs vandrestien blevet forstærket på en tiltalende måde. Støttemurene med hæl giver ekstra stabilitet for at undgå forskydning og væltning.

Glat finish

Vi producerer vores mure med selvkomprimerende (SKB) højstyrkebeton på mindst C60/75. Dette giver muren en glat struktur og finish. Ved placering af støttemurene anvender vi en speciel Bosch Beton støttemursklemme i stedet for løfteankre. På denne måde undgås der beskadigelse og murene er fuldstændig glatte.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have eller vand? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.