Bosch Beton - Vijf sleufsilo’s voor Frans biogasproject in Tennie
HomeProjekterFem plansiloer til fransk biogasprojekt

Fem plansiloer til fransk biogasprojekt

Til et biogasprojekt i den franske by Tennie opstillede Bosch Beton fem nye plansiloer med en form, der afviger lidt fra standarden.

Pladsen udnyttes optimalt

I begyndelsen af 2021 opstillede Bosch Beton fem plansiloer til et biogasprojekt i Tennie, Frankrig. Vi har drøftet sammen med kunden, hvordan vi optimalt kunne udnytte den til rådighed værende plads til plansiloerne. Siloerne er blevet opstillet skråt og noget forskudt i forhold til hinanden.

Til dette produkt er der anvendt cirka 120 af vores støttemure: L300 og U300, med og uden hæl. Plansiloerne har forskellige størrelser og varierer fra 88 meter til 20 meter i længden og hver støttemur er cirka 22 meter bredde. For nylig har kunden bedt os om at installere en yderligere plansilo!

Biogasanlæg

Ren, korrekt og rentabel oplagring af råstoffer er en vigtig forudsætning for et biogasanlæg. Ved anvendelse af støttemure fra Bosch Beton kan du være sikker på at realisere et maksimalt udbytte af dine råvarer.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til biogasanlæg? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk