HomeProjekterPålidelighed og sikkerhed for biogasanlæg

Pålidelighed og sikkerhed for biogasanlæg

Biogasanlægget i Dartford, grevskabet Kent i Det Forenede Kongerige, ønskede en køresilo med lodrette støttemure. Mange af fortidens lodrette systemer er ikke pålidelige og desværre ikke tilfredsstillende i mange tilfælde. Kunden kom i kontakt med os via ARK Agriculture. Med sine støttemure i beton kunne Bosch Beton give sikkerhed for fremtiden.

Til biogasanlægget var slutkunden ude efter en køresilo med lodrette støttemure, som udmærker sig ved en pålidelig kvalitet. Mange lodrette systemer, som er bygget tidligere, er ikke pålidelige og ofte ikke tilfredsstillende. Kunden stiftede bekendtskab med os via ARK Agriculture.

Store belastninger

Vi tilbød kunden en løsning med L- og T-støttemure på tre meters højde, som kan klare store belastninger på op til 20 tons akseltryk. Dette er nødvendigt, fordi der anvendes tunge køretøjer på dette biogasanlæg. Foruden leveringen sørgede vi også for sagkyndig opstilling af i alt 186 støttemure. Vi arrangerede også, at en entreprenør udførte det nødvendige jordarbejde på underlaget, så kunden behøvede ikke at gøre det selv.

Kvalitet og sikkerhed

Takket være vores støttemure har kunden fået en høj (beton)kvalitet med lang holdbarhed, og dermed sikkerhed for fremtiden. Derudover kunne Bosch Beton også fremlægge den nødvendige statiske beregning i overensstemmelse med britiske standarder (BS). Kunden i Dartford får jævnligt komplimenter for køresiloerne. Især hvis han fortæller, at det kun tog fire dage at opstille siloerne.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om dette produkt eller om hvilke skræddersyede løsninger vil kan tilbyde med vores støttemure til biogasanlæg? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Byg din egen køresilo

Med Bosch Betons praktiske køresilo-konfigurator bygger du din egen køresilo i tre simple trin. Når du har sendt din konfiguration til os, modtager du vores rådgivning, som tager højde for dine specifikke behov og ønsker, i løbet af tre arbejdsdage – helt uden forbindende.