Bosch Beton - Keerwanden voor Deense biogasinstallatie OL Biogas in Langå
HomeProjekterBetonelementer til dansk biogasanlæg

Betonelementer til dansk biogasanlæg

Biogas er en bæredygtig energikilde, som giver mulighed for at reducere CO2-udledningen. I Holland, Frankrig og Danmark har vi leveret vores betonelementer/støttemure til køresiloer ved siden af biogasanlæg. Det gjorde vi også i Langå i Østjylland.

Ren, ordentlig og lønsom oplagring af råvarer er af afgørende betydning for et biogasanlæg. Til vores kunde OL Biogas i Langå har vi realiseret to køresiloer ved hjælp af vores L- og U-støttemure på 3 meters højde med hæl. I alt er der opstille to rækker af 72 meter hver og en række på 60 meters længde. Den optimale, skræddersyede løsning til vores danske kunde.

Mere information

Ønsker du yderligere oplysninger om dette produkt eller om hvilke skræddersyede løsninger vil kan tilbyde med vores støttemure til biogasanlæg? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Byg din egen køresilo

Med Bosch Betons praktiske køresilo-konfigurator bygger du din egen køresilo i tre simple trin. Når du har sendt din konfiguration til os, modtager du vores rådgivning, som tager højde for dine specifikke behov og ønsker, i løbet af tre arbejdsdage – helt uden forbindende.