HomeProjekterFremtidssikker metamorfose for tennis- og padelklub i Zeist

Fremtidssikker metamorfose for tennis- og padelklub i Zeist

Tennis- og padelklubben Shot i Zeist, Holland, har oplevet en betydelig vækst i de seneste år. Gennem renoveringer og udvidelser i hele parken har de realiseret en bæredygtig og fremtidssikker sportspark i et samarbejde med Tennis Totaal. Bosch Beton leverede L-støttemure for at udligne højdeforskellen omkring banerne.

Hurtig vækst

Shot Zeist kan se tilbage på en lang historie, fordi klubben var den første tennisklub i Zeist og har allerede eksisteret siden 1930. Fra begyndelsen har det været klubbens ambition at blive den hyggeligste og mest blomstrende tennis- og (senere) padelklub i Zeist og omegn. Derfor arrangerer Shot Zeist med jævne mellemrum aktiviteter og turneringer på alle niveauer og for alle aldre. Desuden synes klubben, at det er vigtigt at blive ved med at innovere og vokse.

Af den grund har tennis- og padelklubben i Zeist ikke ligget på den lade side. I løbet af de sidste seks år har de i et samarbejde med Tennis Totaal Tennis Totaal renoveret og udvidet sportskomplekset i flere etaper. Takket være hjælp fra Tennis Totaals ekspertise har dette resulteret i en bæredygtig og fremtidssikker metamorfose.

Klubben har en smuk beliggenhed midt i skovene i Zeist. Der er 11 tennisbaner, herunder otte grusbaner og tre KroPor-Matchclay-baner og, på grund af udvidelsen, hele ni padelbaner og to pickleball-baner. Da padeltennis er blevet stigende i popularitet på de seneste år, har denne investering vist sig at være et meget klogt træk, fordi klubben er vokset fra ca. 850 medlemmer til over 2000!

Ikke første gang hos Bosch Beton

Tennis Totaal har allerede med succes installeret mange tennisbaner og sportspladser i Holland, Belgien og Tyskland. Ud over de specifikke maskiner og værktøjer har Tennis Totaal også den nødvendige ekspertise til at anlægge og vedligeholde disse sportsbaner.

Tennis Totaal kontaktede Bosch Beton for at få leveret støttemure til at udligne højdeforskellen omkring banerne. Bosch Beton var ikke ukendt for dem. I 2019 havde Bosch Beton også leveret støttemure til en tidligere fase i dette projekt.

Grunden til, at Tennis Totaal valgte Bosch Beton, var bl.a. den rene finish og gode formstabilitet i Bosch Betons støttemure. Samt muligheden for allerede at kunne bruge dem fra så lidt som 100 cm.

Støttemure til sport og fritidsaktiviteter

Bosch Beton har ofte været involveret i modernisering og/eller anlæg af sportskomplekser. Støttemurene bruges som regel til at udligne niveauforskelle i terrænet, som adskillelses mellem områder eller netop som en komponent, der indgår i f.eks. tennis- eller trappemure. Vi har f.eks. tidligere leveret støttemure til fodboldstadionet “De Kuip” i Rotterdam, som adskillelse omkring sportsgræsbanen hos PEC Zwolle, på KNVB’s område samt til en multifunktionel sportspark i Lichtenvoorde.

Til tennis- og padelklubben Shot Zeist har vi anvendt L-støttemure på 100×400 med hæl og L-støttemure 050×400 uden hæl. L-støttemuren uden hæl er specielt udviklet til anvendelser med lettere belastninger og den er bl.a. opstillet omkring padelbanen. L-støttemuren med hæl er specielt udviklet til anvendelser med mellemsvær belastning og er hovedsageligt opstillet omkring tennisbanen.

Ved at bruge Bosch Betons L-støttemure kan du være sikker på at have truffet et bæredygtigt valg. Ikke kun bæredygtigt i kraft af en energineutral produktionsproces, men også i kraft af de anvendte råstoffer i tredje generation af vores blanding, som indeholder 50 % mindre cement. Desuden garanterer vi en levetid på mindst 50 år.

Yderligere oplysninger

Vil du gerne vide mere om dette projekt eller hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til sport og fritidsaktiviteter? Så kontakt vores byggeri- og anlægsrådgivere helt uden forbindende.