Bosch Beton - Keerwanden verhogen kunstgrasveld van PEC Zwolle
HomeProjekterStøttemure forhøjer grønsværen hos PEC Zwolle

Støttemure forhøjer grønsværen hos PEC Zwolle

For at bringe PEC Zwolles tilskuere på MAC³PARK-stadionet tættere på grønsværen er kunstgræsbanen forhøjet med 50 cm ved hjælp af støttemure fra Bosch Beton. Sandet, som er brugt til forhøjelsen af banen, må naturligvis ikke komme i bevægelse. Derfor – og på grund af den høje standardkvalitet og flotte finish – valgte kunstgræsbaneleverandøren GreenFields vores betonstøttemure.

Forhøjet grønsvær

Da PEC Zwolles multifunktionelle stadion blev opført i 2008-2009, lå fodboldbanen i terrænniveau. Det gjorde afstanden op til tilskuerne temmelig stor. For at afhjælpe dette og skabe et bedre udsyn fra tribunen er kunstgræsbanen blevet forhøjet med 50 cm. Kunstgræsbaneleverandør GreenFields hyrede Bosch Beton til at montere 400 meter støttemure. Dermed er det sikret, at sandet, som er brugt til forhøjelse af grønsværen, bliver på plads.

Flot og glat finish

Forhøjelsen af banen betyder, at spillerne nu skal løbe op på banen, når de kommer fra spillertunnellen. Dette giver en fin interaktion på stadion mellem tilskuere, supportere og spillere. Og da murene har en flot og glat finish, er de også flotte at se på fra tribunen.

Stram planlægning

Hele projektet skulle gennemføres på otte uger. Det krævede med andre ord en stram planlægning, men også rettidig levering. Og det lykkedes! Vi leverede og monterede støttemurene præcist på det aftalte tidspunkt.
GreenFields er overordentligt tilfredse med det færdige resultat og ser ingen grund til at vælge nogen anden leverandør.

GreenFields

GreenFields er global leverandør og innovator inden for sportsgræsteknologi. Virksomheden er specialiseret i udvikling, produktion, installation og vedligeholdelse af kunst- og hybridgræssystemer.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde med vores støttemure til sport & rekreation eller jord & have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.