Bosch Beton - Antraciet keerwanden bij SportsCentre FBK Stadion in Hengelo
HomeProjekterSports Centre FBK-stadion i Hengelo moderniseret med antracitgrå støttemure

Sports Centre FBK-stadion i Hengelo moderniseret med antracitgrå støttemure

Området omkring idrætskomplekset Sports Centre FBK-stadion i hollandske Hengelo har gennemgået en større forvandling. L-støttemurene fra Bosch Beton med antracitgrå belægning giver komplekset et stilrent udtryk. Det samlede hele passer således smukt ind i idrætscentrets omgivelser.

Renoveringen var nødvendig, da området omkring idrætscentret i Hengelo æstetisk set virkede malplaceret i forhold til de øvrige omgivelser. Desuden var indgangen til idrætskomplekset ikke tilgængelig for alle. Med de antracitfarvede støttemure fra Bosch Beton fik Sports Centre FBK-stadion en ny indpakning.

Antracitgrå belægning

Støttemurene fra Bosch Beton blev anvendt til anlægning af en rampe, som har gjort komplekset let tilgængeligt for alle besøgende. Til projektet anvendte vi L-støttemure med hæl. Hælen giver ekstra stabilitet. For at udligne højdeforskellen på en nem måde har vi monteret støttemure i højder varierende fra 2 til 3,5 meter.
Den antracitgrå belægning giver støttemurene et stilrent udtryk, der får det samlede hele til at passe godt ind i de øvrige omgivelser.

Montage

I alt monterede vi 40 meter støttemure ved idrætsprojektet i Hengelo. Lastbilen ankom på stedet lige til tiden, så støttemurene kunne installeres hurtigt og præcist. Montagen blev foretaget med en 85-tons kranvogn direkte fra lastbilen. En win-win-situation for alle parter!

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have eller specialopgaver? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.