Bosch Beton - Paddocks van keerwanden voor Arabische renpaarden
HomeProjekterIndhegning til araberheste i Nieuwkoop

Indhegning til araberheste i Nieuwkoop

Den gedigne hesteindhegning på familien Kuijfs stutteri i Nieuwkoop beviser, at støttemure kan bruges til mange forskellige anvendelsesformål. Til deres væddeløbsheste er der realiseret to indhegninger af støttemure fra Bosch Beton.

Araberhesten er en hesterace, som stammer fra arabiske heste fra Nordafrika og Sydvestasien. Familien Kuijfs stutteri er ca. ti hektar stort og omfatter stalde samt indendørs og udendørs indhegninger. En række internationalt kendte heste holdes på dette hestestutteri.

Hesteindhegninger

Arabiske væddeløbsheste hører til verdens absolut bedste og derfor skal de altid være i topform.

Til hestene på dette stutteri er der bygget to indhegninger med vores L-støttemure med hæl. Derved er støttemurene opstillet stabilt og de kan godt tåle nogle stød. Hestene kan galopere alt det, de kan, inden for indhegningerne.

Støttemure

De to hesteindhegninger har et mål på 12 x 24 m hhv. 18 x 24 m. Vi har bevidst valgt L-støttemure med en højde på 75 cm. Ovenpå støttemuren er der monteret et rækværk for at den moderne hesteindhegning også fremstår pænt. Vores kunde opstillede støttemurene selv ved hjælp af en støttemursklemme.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer/støttemure? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Byg din egen køresilo

Med Bosch Betons praktiske køresilo-konfigurator bygger du din egen køresilo i tre simple trin. Når du har sendt din konfiguration til os, modtager du vores rådgivning, som tager højde for dine specifikke behov og ønsker, i løbet af tre arbejdsdage – helt uden forbindende.