HomeProjekterStøttemure danner et sikkert opbevaringsområde for en maskinpark i Belgien

Støttemure danner et sikkert opbevaringsområde for en maskinpark i Belgien

I Antwerpens havn, i logistikparken Waasland, ligger hovedkontoret for Aertssen Group. I slutningen af 2020 flyttede dette renommerede familieforetagende til det splinternye kontor til transport- og logistikdivisionen. Til afskærmning af en af deres opbevaringsområder henvendte virksomheden sig til Bosch Beton for at skabe en terrænadskillelse af høj kvalitet til sit lager med meget værdifulde entreprenørmaskiner.

Renommeret familieforetagende

Med over 1200 ansatte er Aertssen et af de største familieforetagender og samtidig en af de største arbejdsgivere i Belgien. Virksomheden har i løbet af over 60 år udviklet sig til en stor international aktør inden for infrastruktur, byggekraner, transport og handel. I hele verden er Aertssen involveret i byggeprojekter, der kræver de største og mest innovative entreprenørmaskiner.. Med bl.a. et eget uddannelsescenter og et grønt energiprogram, er Aertssen også en af de mest innovative virksomheder. Ikke for ingenting blev virksomheden af den flamske premierminister udnævnt til Årets Virksomhed i 2021.

Sikring af maskinparken

På grund af virksomhedens størrelse har Aertssen en enorm stor maskinpark. I 2022 realiserede virksomhedens infrastrukturafdeling et nyt lagerområde bag hovedkontoret i Verrebroek. Aertssen henvendte sig til Bosch Beton med henblik på at få udarbejdet et udkast til en solid terrænadskillelse for at sikre den værdifulde og dyre maskinpark. Efter omfattende rådgivning på byggepladsen besluttede Aertssen sig for at investere i mere end 370 meter støttemur som terrænadskillelse og sikring af maskinparken.

Størstedelen af terrænadskillelsen er realiseret ved hjælp af L175HAK-støttemurselementen på 4 meters længde. Da alle 96 støttemurselementer kunne blive opstillet ved hjælp af en løftetang, var den samlede byggetid for projektet usædvanlig kort. Det sparede arbejdstid og gjorde det muligt at tage området i brug på kort tid. Ud over en fast hjørneløsning i form af en HOEKL175, er også nogle elementer savet med gering for at opnå vinkler på henholdsvis 136, 153 og 161 grader. Bosch Beton sørgede for både transport og opstilling af støttemurselementerne ved hjælp af en bilkran. Efter opstilling af støttemurene byggede en anden part et hegn oven på støttemurene.

L-støttemure til byggeri og anlæg

Bosch Beton L-støttemuren med hæl er specielt udviklet til anvendelser med mellemsvær belastning i bygge- og anlægssektoren. Til hjørneløsninger fås der også faste hjørneelementer til L-støttemure med hæl. Vores støttemure har de påkrævede certificeringer og overholder bl.a. NEN-konstruktionsstandarderne inden for KOMO-produktcertifikaterne. Takket være en designlevetid på mindst 50 år er vores støttemure også en bæredygtig løsning.

Yderligere oplysninger

Vil du gerne vide mere om dette projekt eller om skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde med vores støttemure til f.eks. terrænadskillelse? Så kontakt vores rådgivere helt uden forbindende.