HomeProjekterMultifunktionel adskillelse mellem områder skaber et elegant udseende

Multifunktionel adskillelse mellem områder skaber et elegant udseende

Området omkring betonfabrikken Dyckerhoff Basal Nederland er ved at ændre sig markant. Derfor valgte virksomheden at gøre udsigten til erhvervsområdet smukkere. Bosch Beton leverede L-støttemure med hæl til adskillelse og opbevaring. Det giver området et flot og elegant udseende.

Dyckerhoff Basal Nederland i Delft, der producerer betonmørtel og tilslagsmaterialer, kontaktede Bosch Beton for støttemure, der både bruges til adskillelse mellem områder og til opbevaring.

Bygherre

Dyckerhoff Basal Nederland er en virksomhed i Buzzi Unicem-koncernen og er en del af Dyckerhoff GmbHs West Division. Buzzi Unicem S.P.A. er en virksomhed med hjemsted i Italien, der opererer i 13 lande og har næsten 10.000 medarbejdere på verdensplan. I Holland har Dyckerhoff Basal et dusin færdigbetonfabrikker. Dermed har virksomheden landsdækkende styrke til at nå frem til næsten alle byggepladser i Holland.

Fornyelse af erhvervsområdet

Dyckerhoff-Basal Delfts betonmørtelfabrik ligger tæt på den indre by ved floden Schies bred. I de kommende år skal der i forbindelse med kommunens genudvikling af kvarteret, skabes en livlig, mangfoldig og farverig bydel.

Byen Delft har store ambitioner for floden Schies bred. I 2030 vil en stor del af det nuværende erhvervsområde være et unikt, blandet byområde, bl.a. til beboelse, arbejde og rekreation.

På grund af disse ændringer har Dyckerhoff Basal Nederland besluttet at forny den del af virksomheden, som der er udsigt til, med helt nye støttemure. På den måde afskærmes området og får et flot og elegant udseende. Dyckerhoff Basal valgte at indgå et samarbejde med Bosch Beton på grund af den omfattende service, lige fra rådgivning i udviklingsfasen til levering og opstilling af støttemurene. Desuden giver støttemurens glatte overflade et smukt udseende. Og det er præcist, hvad kunden ønskede.

L-støttemure

For at sikre, at trykket fra de oplagrede råmaterialer på kranbanen stadig kan håndteres, valgte man bevidst en lav støttemur. L-støttemuren type L250 HAK er nedsænket cirka en halv meter, så der resterer en arbejdshøjde på to meter.

L-støttemuren med hæl er udviklet specielt til anvendelser med mellemsvær belastning i bygge- og anlægssektoren. Den vinkelrette bagside gør, at der ved montagen opstår en flot, målfast og lige støttemur. Takket være en levetid på mindst 50 år er vores støttemure også en bæredygtig løsning.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til terrænadskillelse eller oplagring? Så kontakt vores konsulenter helt uforpligtende.