Bosch Beton - Solide terreinafscheiding van keerwanden bij distributiecentrum in Roermond
HomeProjekterSolid terrænadskillelse til distributionscenter i Roermond, Holland

Solid terrænadskillelse til distributionscenter i Roermond, Holland

På industriområdet Roerstreek Noord, øst for Roermond, er der opført et nyt avanceret distributionscenter. Leveringen af distributionscenteret fandt sted i anden halvdel af 2021. Vi leverede Bosch Beton L-støttemure med hæl til at bygge en solid terrænadskillelse samt til at udligne højdeforskellen.

Det nye distributionscenter på industriområdet i Roermond udgør et bebygget areal på over 33.000 kvadratmeter. VoresL-støttemure med hæl er blevet valgt til at adskille terrænet fra det tilstødende terræn. I den forbindelse rettede virksomheden Hecker henvendelse til os. Vi har haft et årelangt og godt samarbejde med denne virksomhed.

Vi har i alt leveret ca. 100 L250-støttemure med hæl. En del af disse støttemure er blevet opstillet ved hjælp af en tung bilkran, så den dybtliggende placering af støttemurene (ca. 1,5 meter dybere end det niveau, hvor bilkranen kunne stå) ikke medførte problemer. Efter opstilling af støttemurene opførte en anden part et hegn oven på støttemurene.

L-støttemur til byggeri og anlæg

Bosch Beton L-støttemuren med hæl er udviklet specielt til anvendelser med mellemsvær belastning i bygge- og anlægssektoren. Til hjørneløsninger fås der også faste hjørneelementer til L-støttemure med hæl. Vores støttemure har de påkrævede certificeringer og overholder bl.a. NEN-konstruktionsstandarderne inden for KOMO-produktcertifikaterne.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde med vores støttemure til f.eks. terrænadskillelse? Så kontakt vores rådgivere helt uden forbindende.