Bosch Beton - Keerwanden als terreinafscheiding en geluidswand bij Containerdienst und Schrotthandel GmbH in Fockbek
HomeProjekterStøttemure opføres hos affaldsbehandlingsfirma for at reducere støj

Støttemure opføres hos affaldsbehandlingsfirma for at reducere støj

For at begrænse støjgenerne for de omboende i nærheden af affaldsbehandlingsfirmaet M.W. Containerdienst und Schrotthandel GmbH i Fockbek, Tyskland, er der installeret L-støttemure fra Bosch Beton. Støttemurene bruges i dette tilfælde foruden som terrænadskillelse også som støjmur.

M.W. Containerdienst und Schrotthandel GmbH har været en bæredygtig, ærlig og pålidelig partner i genbrugsindustrien siden 1998. I Fockbek driver ægteparret Waschelewski deres virksomhed, som primært beskæftiger sig med affaldsindsamling og -behandling.  Skrothandelen har eksisteret siden 2003 og containerservicen siden 2008.

Støjmur

Da forholdene på det gamle sted var begrænsede, besluttede de sig for at bygge et nyt sted. Her fokuserer firmaet kun på bortskaffelse, indsamling og behandling af affald. Iværksætterne ønsker, at de omkringboende skal generes mindst muligt af støj. Derfor valgte de støttemure, der på grund af de lovbestemte emissionskrav også fungerer som støjdæmpende afskærmninger.
På det nye sted installerede Bosch Beton L-støttemure over en samlet længde på 130 meter. Deraf har 75 meter af støttemurene en højde på 4 meter og resten, ca. 55 meter, er 6 meter høj. På den vestlige del af området besluttede firmaet at installere støttemure på 6 meters højde for at begrænse støjet og beskytte omgivelserne.

L-støttemure

L-støttemuren med hæl er udviklet med særligt henblik på anvendelser med mellemsvær belastning i bygge- og anlægssektoren. Da hælen giver mere stabilitet, er der mulighed for en højere belastning.
Efter opstillingen opstår der en flot, målfast og lige støttemur. På hælen kan der efter montagen opføres f.eks. en gabionvæg eller et hegn.
>> Se vores L-støttemure på

Kvalitet

Vores kunde besluttede sig for at vælge vores støttemure på grund af det optimale pris-/præstationsforhold.  I sidste ende var kvaliteten den afgørende faktor. Kontakten var god og placeringen af støttemurene forløb perfekt. Støttemurene stod på stedet i løbet af tre dage. En tilfreds kunde, som er glad for slutresultatet.

Se vores videofilm, hvor kunden fortæller mere om dette projekt.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til terrænadskillelse? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.