HomeProjekterUdvidelse af oplagringsplads med solide støttemure hos nedrivnings- og genanvendelsesvirksomhed

Udvidelse af oplagringsplads med solide støttemure hos nedrivnings- og genanvendelsesvirksomhed

Hos Van Assen BV Sloopwerken en Recycling i Kootstertille i Holland har Bosch Beton leveret præfabrikerede støttemure til indretning og udvidelse af virksomhedens område. Ved hjælp af støttemurene er der etableret lagerbåse til kompostering, jord, sand og murbrokker.

Mere oplagringsplads

Jelle Bijlsma BV havde overtaget den eksisterende nedrivnings- og genanvendelsesvirksomhed Van Assen og ønskede at udvide og ændre sit område. Virksomheden beskæftigede sig i forvejen med genanvendelse af bygge- og nedrivningsaffald (sortering, nedknusning, oplagring) og handel med brugte byggematerialer. Ved udvidelsen fik kunden cirka 2,5 hektar ekstra plads, og aktiviteterne kunne derfor udvides til opbevaring og blanding af jord, tørring af klapmateriale og kompostering.

Skræddersyet støttemursløsning

Til opførelse af en lagerplads til kompostering, et vandbassin og lagerbåse er der anvendt støttemure. Til oplagring af sand, jord og murbrokker er der monteret i alt mere end 260 meter støttemure med hæl og en højde på 3 meter. Derudover er der opstillet 330 meter støttemure, også med en højde på 3 meter. For at sikre, at de enkelte båse er tilstrækkeligt solide, og fordi den ene bås ofte er mere fyldt end den anden, er der monteret 3 meter høje T-mure med en samlet længde på over 100 meter.

Serviceteam

Vores kunde valgte Bosch Beton, fordi vi er et etableret navn på markedet, og fordi vores støttemure er prismæssigt gunstige. Vi leverede en præfabrikeret, skræddersyet løsning med adskillige hjørneløsninger. Med hjælp fra serviceteamet var støttemurene hurtigt monteret, direkte fra lastbilen. Eftersom vi havde forberedt den skræddersyede løsning fra fabrikken, var det ikke nødvendigt at save noget til på pladsen. Dette var med til at sikre en hurtig montage og dermed en meget tilfreds kunde!

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til oplagringsløsninger? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.