HomeOm osNyhederVindere Bosch Beton plansilo kendt

Vindere Bosch Beton plansilo kendt

Fredag den 6. maj fandt lodtrækningen sted for kampagnen om at vinde en plansilo sted. Notaren trak to vindere i Nederlandene og Tyskland. I denne uge blev vinderne af kampagnen officielt præsenteret for deres præmier, og vi rejste til Amstelveen og Ochtrup i den forbindelse.

Vinder i Nederlandene

Vinderen af konkurrencen om plansiloer i Nederlandene er Mts Wesselingh i Amstelveen. De vandt en silo til en værdi af 15.000 euro. Bosch Beton har allerede installeret en smuk plansilo her med den innovative duogutter til afvanding af pressesaft. Håbet om at vinde var der hos ejerne af mejeriet, men de havde ikke forventet det!

‘Jeg drømmer stadig om en anden plansilo. Så i den henseende er det en god ting. Spørgsmålet var, hvem der skulle placere siloen her. Kvalitativt set var det den bedste i Nederlandene. Det var grunden til, at jeg valgte Bosch Beton’, siger den glade vinder.

Vinder Tyskland

Raiffeisen Möllers fra Ochtrup (Tyskland) blev fuldstændig overrasket, da de vandt præmien på 25.000 euro for en Bosch Beton-plansilo. Der er allerede fire siloer på familiens gård.

Jeg har aldrig vundet noget før! Utroligt. Vi er helt tilfredse. De spurgte mig, om jeg ville deltage i konkurrencen. Og ja, hvorfor ikke? Jeg tror, at vi vil investere præmien i en ny silo’, siger vinderen.

Kampagne til at vinde en plansilo

Konkurrencen var åben for vores eksisterende og nye kunder i Holland, Belgien, Tyskland og Danmark. Bosch Beton stillede en plansilo til rådighed for kampagnen til en værdi af 15.000 og 20.000 euro. For dette beløb kan vinderen realisere en plansilo med f.eks. vores LA-S-støttemure.

Gik du glip af sejren?

Gik du glip af vores konkurrence, men er interesseret i en Bosch Beton-silo?

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk