Bosch Beton - Kwaliteit sleufsilo bij familie Østergaard in Vejen (DK)
HomeProjekterDanske mælkeproducenter vælger kvalitet

Danske mælkeproducenter vælger kvalitet

For at optimere deres mælkeproduktionsbedrift har de to Østergaard-brødre i Vejen i Danmark fået installeret en ny Bosch Beton plansilo.

Optimering

De to brødre har drevet Østergaard-mælkekvægsbedrift i tretten år og har nu ca 700 malkekøer. For at overleve som landmand er det vigtigt at fokusere på at optimere mælkeproduktionen. Bosch Beton installerede en ny silo på de to brødres gård. Vores L250 skråvægge blev brugt til siloen. Landmændene er meget tilfredse med deres nye silo. Landmændene er meget tilfredse med deres nye silo, og den nye bredere silo er et skridt i retning af den optimering, de ønsker at opnå.

Kvalitet

Mælkeproducenterne havde tidligere købt en silo fra en anden leverandør. De hørte godt om Bosch Beton-plansiloen. Fordi den bedste kvalitet er den mest økonomiske løsning i det lange løb, valgte de vores Bosch Beton plansilo.

God silo til grovfoder

Godt grovfoder er grundlaget for alt og betyder en bedre mælkeproduktion fra koen. For at reducere tab og køb af ekstra grovfoder er det vigtigt med en god plansilo. En Bosch Beton-silo holder også i flere generationer, hvilket betyder, at investeringen giver et godt afkast.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Byg din egen plansilo

Med Bosch Betons praktiske plansilo-konfigurator bygger du din egen plansilo i tre simple trin. Når du har sendt din konfiguration til os, modtager du vores rådgivning, som tager højde for dine specifikke behov og ønsker, i løbet af tre arbejdsdage – helt uden forbindende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk