HomeOm osNyhederVinderne af lodtrækningen om Bosch Beton Plansilo er fundet!

Vinderne af lodtrækningen om Bosch Beton Plansilo er fundet!

Lodtrækningen af vores plansilo-vinderkampagne fandt sted for nylig. Notaren kom forbi for at trække to vindere, og i dag annoncerer vi officielt disse vindere!

22 maj 2024

Vinder i Belgien

Til den første vinder af vores kampagne rejste vi til familien Duhr i Burg Reuland (Belgien). En Bosch Beton plansilo blev leveret til deres gård i de smukke belgiske Ardenner i marts sidste år.

Vi vil donere nogle af pengene til velgørenhed. Sammen med nogle venner har vi et projekt i Afrika, hvor vi hjælper folk med at etablere små landbrug, så de kan klare sig selv. De kan bruge pengene godt!‘ sagde den heldige vinder.

Vinder i Tyskland

Familien Brüning i Loop (Tyskland) blev helt overvældet, da vi overrakte dem præmien på 30.000 euro. Deres nye plansilo bliver leveret i juni, og de havde alt for travlt med at forberede byggeriet af den til at tænke på lodtrækningen!

Wow, jeg er målløs! Vanvittigt, vi skal fejre det i aften med en flaske champagne‘, sagde vinderen Hubert Brüning.

Plansilo aktion

Bosch Beton har et hjerte for landmanden, og derfor har vi arrangeret en vinderaktion for landmænd fra Holland, Tyskland, Danmark og Belgien. Til denne 3. udgave af plansiloaktionen stillede Bosch Beton en plansilo til rådighed til en værdi af 20.000 € og 30.000 €.

Gik du glip af at vinde?

Gik du glip af vores vinderkampagne, men er du interesseret i en plansilo fra Bosch Beton?