HomeProjekterAfgrænsning mellem boliger med støttemure

Afgrænsning mellem boliger med støttemure

Med støttemure fra Bosch Beton har anlægsgartner Ronny Kroeze opført en flot og stilren grundafgrænsning. Ved en bolig i hollandske Barneveld har han opstillet L-støttemure uden hæl som en skillemur mellem to boliger. Ronny Kroeze havde ikke tidligere brugt vores støttemure, men er nu blevet godt bekendt med mulighederne.

Støttemure som grundafgrænsning

Ind imellem skal der udlignes en højdeforskel mellem en have og et fortov. Andre gange ønskes en robust og fast afgrænsning mellem to boliger. Ejerne af en bolig i Barneveld gav anlægsgartner Ronny Kroeze til opgave at opføre en grundafgrænsning mellem deres egen og naboens bolig. Ud over at fungere som støttemure tjener produkterne fra Bosch Beton også til indhegning af grunden.
Til projektet leverede Bosch Beton L-støttemure uden hæl i forskellige størrelser: L100, L075 en L050.

Muligheder

Med støttemure er det forholdsvis nemt at opføre en afgrænsning mellem forskellige områder, f.eks. en terræn- eller grundafgrænsning. Vi bliver regelmæssigt kontaktet af virksomheder, herunder anlægsgartnere, vedrørende om dette anvendelsesformål. F.eks. i byen Soest, hvor vi har udlignet en højdeforskel med L-støttemure. I Tilburg sikrer støttemurene en nem indgang til beboernes haver. Og under corona opførte en cafeejer i Kootwijkerbroek en midlertidig, men sikker indhegning af sit udeområde med støttemure.

Anlægsgartneren havde hørt om støttemure fra Bosch Beton, men havde ikke arbejdet med vores produkter før. Nu kender han fremover til mulighederne, og han var da også overordentlig tilfreds med vores service.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.