Bosch Beton - Vijver en plateau van keerwanden bij autobedrijf Van Mossel in Apeldoorn
HomeProjekterDam og plateau af støttemure hos bilforhandler i Apeldoorn, Holland

Dam og plateau af støttemure hos bilforhandler i Apeldoorn, Holland

Det gamle terræn tilhørende Van Mossel Automotive Groep i Apeldoorn undergik en metamorfose. En stilfuld dam og et forhøjet plateau til at fremvise biler var en del af designet. Til det fornyede terræn er der brugt Bosch Beton LR-støttemure i en længde på 100 meter.

Dam og plateau

Designet til Van Mossel Automotive Groep’s fornyede terræn omfattede bl.a. en stilfuld dam og et forhøjet plateau. Det forhøjede plateau omkring bilforhandlerens showroom bruges til at fremvise dyre biler til bilister, der kører forbi showroomet. De støttemure, der er blevet brugt til at lave dammen, har fået fliser som finish. Takket være dammen og plateauet har det gamle terræn fået en hel ny udstråling.

LR-støttemure

De LR-støttemure, som står ved dammen, er specialudviklede støttemure, og er udviklet med særligt henblik på projekter med den største belastning inden for bygge- og anlægssektoren. Da disse støttemure er fuldstændig vinkelrette, har det været let at lægge fliser på dem. Fordi der i designet er nogle 90 graders hjørner, er der till dette projekt brugt en række hjørneelementer. Transport- og jordflytningsvirksomheden De Groot Beekbergen installerede over 100 meter støttemure.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have eller vand? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.