HomeProjekterEt cirkulært bidrag til ny kontorbygning i Borne

Et cirkulært bidrag til ny kontorbygning i Borne

Bosch Beton har bidraget til et cirkulært projekt hos virksomheden Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechniek i den hollandske by Borne. Til virksomhedens nye kontorbygning og parkeringsplads har vi monteret støttemure med “skønhedsfejl”.

Cirkulært byggeri

Den nye kontorbygning, med tilnavnet “bondegården”, huser virksomhederne TWW, Negam og Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechnieks restproduktcenter og er opført som cirkulært byggeri. 80 % af byggematerialerne udgøres af restprodukter fra virksomhedens egne projekter. “Bondegården” er opført af genbrugte byggematerialer fra bl.a. Rabobanks tidligere datacenter i Zeist, butikscentret Koopmansplein i Assen og universitetshospitalet Erasmus MC i Rotterdam. Hver enkelt del har således sin helt egen historie. Bosch Beton har også bidraget til det cirkulære byggeri med levering af LA300G-støttemure, alle sammen med “skønhedsfejl”. Dermed får også disse mure et anvendelsesformål. Det er desuden helt i tråd med vores bæredygtighedstankegang.

Oplagringsplads og tilkørselsrampe

For at skabe en fast adskillelse opstillede vi støttemure mellem oplagringspladserne til henholdsvis råstoffer og maskiner. Derudover er der etableret en tilkørselsrampe til det niveau, hvor det nye kontor og parkeringspladsen ligger. Her holder vores støttemure jorden tilbage.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til opbevaring eller terrænadskillelse? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Het verhaal van circulair bouwen in Borne (bron: ReintenInfra B.V.)