Bosch Beton - Keerwanden als terreinafscheiding bij transportonderneming Mol Cargo in Tiel
HomeProjekterMol Cargo i Tiel vælger støttemure som terrænadskillelse

Mol Cargo i Tiel vælger støttemure som terrænadskillelse

Den internationale transportvirksomhed Mol Cargo i Tiel, Holland, har for nylig udvidet sit firma. Entreprenørfirmaet Bongers rettede henvendelse til Bosch Beton for at købe passende støttemure som terrænadskillelse.

Terrænadskillelse

I forbindelse med Mol Cargos udvidelse rettede entreprenørfirmaet Bongers henvendelse til os for at høre om muligheder for terrænadskillelse. Til dette projekt i Til installerede vi støttemure på 2,50 og 3 meters højde over en længde på næsten 260 meter. For så vidt vores kranauto let kunne køre frem til installationsstedet, er den største del af støttemurene installeret direkte fra lastbilen. Familiefirmaerne Bongers og Bosch Beton har allerede tidligere samarbejdet på andre projekter.

International transport

I 1934 blev transportvirksomheden Mol B.V. i Buren grundlagt og specialiserede sig i transport af sand og grus. 35 år senere udvidede virksomheden og fokuserede også på transport af aviser og magasiner og drev forretning på internationalt plan. Nu står tredje generation ved roret, og Mol Cargo er har udviklet sig til en international transportvirksomhed. I 2005 flyttede virksomheden fra Buren til Tiel.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til terrænadskillelse? Så kontakt vores byggeri- og anlægsrådgivere helt uforpligtende.