Bosch Beton - Verhoogd terras van keerwanden bij kadewoningen in Zwolle Stadshagen
HomeProjekterForhøjet terrasse foran kajhuse i Zwolle

Forhøjet terrasse foran kajhuse i Zwolle

Kajhusene i kvarteret Stadshagen i Zwolle har terrasser, som samtidig udgør indgangen til boligerne. Takket være støttemurene fra Bosch Beton kan beboerne nu nyde sommeren på deres forhøjede terrasse. Til projektet er der anvendt mange meter støttemure samt trapper.

Terrasse og indgangsområde

Bosch Beton har været med til at gøre kvarteret Stadshagen endnu mere indbydende. Foran en række kajhuse skulle der opføres terrasser, som samtidig skulle fungere som indgang til boligerne. For at udligne den opståede højdeforskel blev der anvendt mange meter støttemure, herunder hjørneløsninger og tilhørende trappetrin. Et stort plus var den glatte finish på alle sider, som er standard på støttemurene.

Et indbydende udtryk

Støttemurene giver kvarteret et indbydende udseende og er med til at øge boligkomforten. Murenes glatte sider får terrasserne til at fremstå som en flot samlet helhed. Montagen af støttemurene forløb problemfrit ved hjælp af en medleveret løfteklemme. Nu kan husenes beboere nyde sommersolens stråler på deres terrasser, understøttet af vores støttemure.

De første huse i kvarteret Stadshagen langs floden Zwarte Water blev opført i 1996. Det er et moderne kvarter i udkanten af Mastenbroek-inddæmningen, med alsidige boliger, udsigt over byen, cykelafstand til centrum og et stenkast fra Mastenbroeks naturområde.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.