Bosch Beton - Hellingbaan en tunnel van keerwanden bij teler in Lutherstadt Wittenberg (DE)
HomeProjekterHældning og tunnel af støttemure realiseret hos tysk avler

Hældning og tunnel af støttemure realiseret hos tysk avler

Bosch Beton realiserede en hældning og en tunnel for Wittenberg Gemüse GmbH, en bæredygtig avler af grøntsager og frugt i den tyske by Lutherstadt Wittenberg. Til denne ordre brugte vi vores præfabrikerede betonstøttemure på maksimalt 5 meters højde.

Tunnel af støttemure

Vores team byggede en hældning med TW500- og L500-L100-støttemure med hæl og gulvelementer. Ved at anbringe gulvelementer på støttemurene, er der dannet en tunnel, som forbinder to drivhuse til havebrug. Avleren kan snart transportere jordbærene gennem tunnelen uden at frugterne påvirkes af vejrets lunefuldhed. Desuden bruges gulvelementerne som vej til brandvæsenet oven over tunnelen. Bosch Beton var inddraget i projektet som totalleverandør og tog sig af konstruktion, produktion, projektvejledning, transport og installation på stedet. I alt er der installeret firs støttemure og syv gulvplader.

Pris-/kvalitetsforhold

Vores kunde ønskede at få anlæggelsen af hældningen og tunnelen realiseret eksklusiv hos én partner. Bosch Beton kan tilbyde skræddersyede støttemursløsninger til specifikke ønsker og behov. Selvom anlæggelsen af en tunnel ikke ligefrem er vores kernevirksomhed, var vi den eneste part, der kunne opfylde samtlige ordregiverens krav og tilbyde én totalløsning. Efter vores mening har frugt- og grøntsagsavleren truffet et godt valg. Takket vores årelang erfaring med konstruktion og projektvejledning var eventuelle spørgsmål hurtigt besvaret og hindringer på byggepladsen hurtigt ryddet af vejen.
Derfor er Wittenberg Gemüse meget tilfreds med hele projektforløbet, herunder design, forståelse af kundens behov, planlægning, udførelse og efterservice. Desuden er vores kunde meget tilfreds med det gode pris-/kvalitetsforhold.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til vej og trafik eller jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uden forbindende.
Hvis du ønsker mere information om dette projekt i Lutherstadt Wittenberg, bedes du kontakte Frank Geerdink, kundechef Byggeri og anlæg Tyskland, tlf. +49 (0)171 26 38 525.