Bosch Beton - Keerwanden voor uitbreiding Medtronic in Heerlen
HomeProjekterIgen støttemure til udvidelse af virksomheden Medtronic i Heerlen, Holland

Igen støttemure til udvidelse af virksomheden Medtronic i Heerlen, Holland

Bosch Beton leverede L-støttemure (med hæl) i forskellige størrelser til udvidelse af virksomheden Medtronic i Heerlen. Støttemurene fungerer som terrænadskillelse og udligner højdeforskelle. Takket være vores årelange samarbejde med virksomheden Hecker er vores støttemure endnu en gang blevet brugt i Heerlen.

Medtronic er én af verdens største virksomheder inden for medicinsk udstyr og teknologi. Virksomheden udvikler løsninger til sundhedssektoren med henblik på at give sig i lag med udfordringer i hele verden. Til udvidelsen af filialen i Heerlen var det nødvendigt med at udligne højdeforskelle og der var brug for en terrænadskillelse. Hecker – en virksomhed inden for infrastruktur, nedrivning og genbrug – tog sig af placering af terrænadskillelsen.

Vi leverede over 300 L-støttemure med hæl i højder, der varierede fra 1 til 3 meter. Vi udførte det nødvendige skræddersyede arbejde inden levering, så placeringen af støttemurene forløb uden problemer. Fordi terrænet ligger på et lavere niveau, fungerer støttemurene som jordvold for at udligne højdeforskellen. Som sidste afpudsning er der sat et hegn op mod de støttemure, som omgiver terrænet.

Vi har haft et godt samarbejde med virksomheden Hecker i en lang række år. Bosch Beton har allerede tidligere leveret støttemure til udvidelse af Medtronic. En af de fordele ved Bosch Beton er, at virksomheden kan levere et fast sortiment fra lager. Hvis der er behov for udvidelse i fremtiden, kan Bosch Beton levere de samme støttemure, så de passer fint sammen med de mure, der er placeret tidligere.

Lang holdbarhed

L-støttemuren med hæl er udviklet med særligt henblik på anvendelser med mellemsvær belastning i bygge- og anlægssektoren. Den vinkelrette bagside gør, at der ved montagen opstår en flot, målfast og lige støttemur. Takket være en levetid på mindst 50 år er vores støttemure også en bæredygtig løsning.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til terrænadskillelse eller udligning af højdeforskelle? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.