Bosch Beton - Sleufsilo melkveebedrijf Stefan Maes, Eksel (België)
HomeProjekterInvestering i en plansilo til fremtiden i Eksel

Investering i en plansilo til fremtiden i Eksel

Denne belgiske mælkeproducent i Eksel har valgt en bæredygtig og solid løsning. Han har investeret i en Bosch Beton plansilo, der som minimum vil holde i de næste 30 år.

Fremadrettethed

Stefan Maes´ mælkeproducerende bedrift i Eksel, Belgien, har en besætning på 550 malkekøer. Han synes, at det er en udfordring at arbejde med malkekøer. Selv om der også er negative aspekter ved det, er han i sidste ende altid positiv over for sine dyr. Landmanden ser altid ti år fremad og forsøger at følge med tiden. Det viser sig bl.a. i solpanelerne på taget, som leverer energi.

Investering

Men han overvejede også at investere i en plansilo. Tidligere fik han bygget en silo af blokke, der var stablet oven på hinanden, men de væltede og var ikke stabile nok. Derfor var han nødt til at finde en holdbar og solid løsning, som han ikke behøver at bekymre sig om. Den belgiske landmand henvendte sig til Bosch Beton på grund af vores køresilomures holdbarhed og soliditet.

Plansilo til fremtiden

Ved at bygge denne plansilo foretog landmanden Maes en investering til mindst femogtyve til tredive år eller endda længere. Vi byggede en silo på 25 m i bredden og 100 meter i længden med L400HAK-støttemure. I alt er der brugt cirka 90 støttemure. Levering og opstilling af støttemurene forløb som ønsket og i henhold til planen præcis på den aftalte dag og det aftalte tidspunkt.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til en plansilo til fremtiden? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk