HomeProjekterLandbrugsbedrift klar til fremtiden med nye plansiloer

Landbrugsbedrift klar til fremtiden med nye plansiloer

Bosch Beton har opført to nye plansiloer på landbrugsbedriften Maatschap Van Laar i hollandske Barneveld. Siloerne er udstyret med et rørledningssystem, og der er lagt klinker på gulvet. Det hele lever op til det hollandske aktivitetsdekret om miljøforvaltning. Hermed er den moderne landbrugsbedrift klar til fremtiden.

Bedriften

Bedriften Maatschap Van Laar i Barneveld drives af to brødre og deres far. Tidligere holdt de malkekvæg og kyllinger på gården. Da gården var uden jordtilliggende, gik man over til opfedning af ungtyre. I stalden står der over 1.100 kalve, inddelt i tre aldersgrupper. Foderrationen til tyrene består hovedsagelig af majs, tørfoder og snittet halm.

Klar til fremtiden

I efteråret 2021 opførte Bosch Beton to nye plansiloer på 10 x 48 meter ved hjælp af 1,75 meter høje L-støttemure med hæl og faste hjørneelementer på bedriften. Vores serviceteam fugede siloerne med bitumenfugemasse. Hermed holdes vand, luft og andre elementer ude af ensilagen.
I gulvet ligger et rørledningssystem fra firmaet Buizenboer. Det hele er opført i overensstemmelse med det hollandske aktivitetsdekret om miljøforvaltning. På siloernes gulv har bedriftens ejere selv lagt klinker. Den moderne landbrugsbedrift og de begejstrede ejere er hermed fuldstændig klar til fremtiden!

Vigtigheden af en god plansilo

Godt grovfoder er forudsætningen for alt og sikrer en bedre mælkeydelse. Derfor er det vigtigt at have en god plansilo. En cirkulær tankegang og en god plansilo giver desuden økonomiske fordele. En plansilo fra Bosch Beton holder i flere generationer og lever op til de nyeste bestemmelser og kvalitetskrav, når det gælder certificering af betonprodukter til landbruget.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk