Bosch Beton - Modernisering sportpark Dieren met keerwanden als terreinafscheiding en windkering
HomeProjekterModernisering af idrætspark i Dieren med støttemure

Modernisering af idrætspark i Dieren med støttemure

Til modernisering af den forældede idrætspark i hollandske Dieren har Bosch Beton leveret L-støttemure med hæl. Murene blev efterfølgende opstillet både som terrænafgrænsning og læmur. Murene til terrænafgrænsning blev beklædt med murværk, hvilket har givet ydersiden et stilrent udtryk.

Terrænsadskillelse og vindbarriere

Sportspladsen i Dieren var blevet forældet og trængte til modernisering. For at skabe en terrænadskillelse blev der til dette sportsprojekt anvendt L-støttemure med hæl. Derudover skaber 3 meter høje støttemure læ for vinden, så tilskuerne ikke længere sidder i træk.

Beklædt med murværk

L-murene med hæl egner sig fortrinligt til beklædning med murværk, da både muren og hælen er vinkelrette. Hælen kan således anvendes direkte som murfod. Desuden får murværket adskillelsen til at se flot og stilren ud.

Grundig forberedelse

Vores kunde anlagde på forhånd en kørevej med køreplader, som gjorde det nemt at montere støttemurene. Det gjorde byggepladsen lettilgængelig og betød, at lastbilen kunne køre helt tæt på. Vi monterede støttemurene direkte fra lastbilen. Opgaven var klaret på få timer.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde med vores støttemure til terrænsadskillelse og Sport og Rekreation? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.