Bosch Beton - Keerwanden en perronplaten voor modernisering SUNIJ-lijn
HomeProjekterModernisering af SUNIJ-forbindelsen

Modernisering af SUNIJ-forbindelsen

Letbaneforbindelsen Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein (SUNIJ) har været i brug siden 1980’erne. Det er en vigtig sporvognsforbindelse, som bringer rejsende fra og til byen Utrecht, Holland. På vegne af entreprenørfirmaet Van Ooijen Gouda leverede Bosch Beton til dette projekt godt 3.000 meter specielle støttemure, 3.000 meter perronplader og 200 funderinger til stoppesteder.

På nuværende tidspunkt arbejdes der på moderniseringen af den regionale letbaneforbindelse Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein (SUNIJ-forbindelsen). Fra begyndelsen af 2021 kan rejsende mellem IJsselstein/Nieuwegein rejse til P+R Utrecht Science Park uden at stige om. På strækningen kører der fremover længere sporvogne med en lavere indstigning. I den forbindelse skal ca. 23 stoppesteder og dele af jernbanen tilpasses. I dette omfattende projekt samarbejder hovedentreprenøren BAM Infra med forskellige parter, herunder vej- og jernbanebygningsvirksomheden Van Ooijen Gouda.

Specielle støttemure

På vegne af Van Ooijen Gouda har Bosch Beton produceret ikke mindre end 3.000 meter specielle støttemure, 3.000 meter perronplader og 200 funderinger til stoppesteder. Vores konstruktionsafdeling designede det hele og udarbejdede det i 3D. Vi producerede støttemurene, så vi havde dem på lager og leverede dem “just in time”.

Ifølge køreplanen skal SUNIJ-forbindelsen være operationel fra begyndelsen af 2021.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til jernbaneprojekter? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.