Bosch Beton - Keerwanden Aldi-vestiging in Abstatt
HomeProjekterNy parkeringsplads til Aldi i Abstatt

Ny parkeringsplads til Aldi i Abstatt

På bestilling fra Heim Infrastrukturbau har Bosch Beton leveret LRH-støttemure i Abstatt i Tyskland til en nyopført Aldi-filial. Den nye butik får også flere parkeringspladser, og til dette formål monterede vi vores “heavy”-støttemure. I alt sendte vi næsten 30 standard- og specialmure til Tyskland.

God forberedelse

Den gamle Aldi-filial i Abstatt viger for en større og mere moderne butik. Til udvidelsen af parkeringspladsen ved Aldi monterede vi LR-støttemure i højder varierende fra 1,50 til 4 meter og en samlet længde på over 56 meter.

Projektet krævede stor forberedelse og nøje koordinering med alle involverede parter. Som følge af den gode forberedelse forløb udførelsen problemfrit. Og resultatet er imponerende! Kunden var desuden særdeles godt tilfreds.

Genåbningen af den moderne og udvidede Aldi-butik er planlagt til november 2022.

Parkeringsplads

Bosch Beton har erfaring med støttemure til anlæggelse af parkeringspladser. Vi har tidligere leveret støttemure til det nationale hollandske fodboldforbund KNVB i Zeist til opførelse af den nye parkeringsplads på campus.

LR-støttemure

Den såkaldte “Heavy”-støttemur har vi udviklet specielt til formål med de sværeste belastninger i bygge- og anlægssektoren. Den vinkelrette bagside gør, at der ved montagen opstår en flot, målfast og lige støttemur. Hvis det ønskes, kan muren beklædes med f.eks. murværk efter montagen.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til Vej og trafik? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.