HomeProjekterOplagrings- og omlæsningsplads til vandholdige biprodukter

Oplagrings- og omlæsningsplads til vandholdige biprodukter

Virksomheden Van Triest Veevoeders i hollandske Coevorden havde brug for et sted til oplagring og omlæsning af vandholdige biprodukter. Her monterede vi vores tungeste støttemure.

Oplagrings- og omlæsningsplads

Van Triest Veevoeders er et familiefirma, der siden etableringen i 1959 har vokset sig til en professionel virksomhed med speciale i køb og salg af vandholdige kraft- og grovfoderprodukter i høj kvalitet. Familieforetagendet havde behov for en plads til oplagring og omlæsning af vandholdige biprodukter, f.eks. kartoffelskræller og fødevarerester.

Tunge støttemure

Vores kunde gik efter kvalitet, og Bosch Beton tilbød dem en tung og solid løsning. Efterfølgende monterede vi vores tungeste elementer med en højde på 2,5 meter og stor fod hos kunden. Opgaven var hurtigt udført, og kunden er supertilfreds med det færdige resultat.

Med vores støttemure bestemmer du selv oplagringskapaciteten til såvel en lille som en stor oplagringsplads. Oplagringspladsen kan suppleres med diverse tilbehør og tilvalgsmuligheder.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til oplagringsløsninger? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk